Jéé, vy jste všichni tak hodní
A mí kamarádi taky, pořád za mnou chcou chodit. A já je tady nechcu, mamka tu se mnou bývá až do noci a já jsem radši s ní než s nima, stejně to sestřičkám vadí
Jinak personál je na mě hodnej a máme moderní oddělení, takže na pokoji mám plazmovou televizi, parádní postel za sto tisíc, pořád mě někdo obskakuje a dávají mi samý dobroty.
Holky mi včera donesly hroznýho žrádla, takže se zásobuju. (Ty hrubky úplně ignorujte. Zle se mi píše
)
Jen internet pořád vypadává a aji se mi blbě pracuje na notebooku, když si nemůžu sednout a čte se mi taky špatně, takže tu mám sice knížky, ale čtu hodně málo. Takže teleshopping v TV s Horstem Fuchsem to jistí
Jeremy: Youtube by mi tu nešel ani kdyby nevím co, kouknu na to doma. Ale děkuju.
Samotný pobyt mi tady nevadí a ty záda mě bolí jen tak modřinově, takže pohoda Rezonance taky pohoda, do Olomouce naštěstí na operaci nepojedu (to by taky bylo s mojí kinetózou, jet takové dálky sanitkou
Dvacet kilometrů, pane bože!
) Takže dostanu v pondělí nebo úterý korzet a jak se s ním naučím, pustí mě domů. Jen snášení cizího prostředí řeším jako ubulenka
Ale jinak fajn. Jste ňuníci