Autor |
Zpráva |
linda
Administrátor
|
Re: Prezidentská volba 2013
Johnny: já ani nevim, co bych chtěla ale teda Fischer mě překvapil, čekala jsem, že bude mít víc, u Dienstbiera jsem taky čekala o něco větší zisk... Finále Zeman -- Dienstbier by bylo lepší Ideální Táňa -- kdokoliv, ale byla jsem realista... Každopádně teď bude těžký rozhodování, hulvát s pochybně financovanou kampaní vs. člen vlády provádějící sociálně necitlivý škrty...
|
sob 12. led 2013 18:48:41 |
|
|
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
Tak sem volil Táňu nakonec... a finále se dalo čekat, tak aspoň nemusím chodit k volbám... je jedno, jestli budeme mít většího zloděje, nebo většího retarda
ale ta hymna co karel "zpíval" to bylo utrpení při kterým sem se fakt styděl, že takovej vocas nejspíš bude na hradě.
|
sob 12. led 2013 19:27:32 |
|
|
linda
Administrátor
|
Já doufala, že tam místo jednoho z nich skončí třeba Fischer, to bych měla snadnější rozhodování (z tý trojky byl pro mě nejpřijatelnější).
Ten jeho zpěv -- no zpívat asi moc neumí, ale to bych mu i odpustila, odpustila bych mu i to, že často působí, že nezajímá, co se zrovna děje kolem něj... ale tu jeho stranu, tu mu jen tak odpustit nemůžu.
Přesto je asi o chlup menším zlem (pro mě), takže buď jeho, nebo nic (poprvé bych nešla k volbám, ale ta představa se mi taky nelíbí)...
|
sob 12. led 2013 19:36:13 |
|
|
mike sullivan
Shimmy
Registrován: stř 27. úno 2008 16:19:03 Příspěvky: 3062 Bydliště: Kralovice (Plzeň-sever)
|
jak všichni řeší, že Karel nezná slova český hymny, tak mně spíš přijde, že nezvládá melodii a rytmus, u slov problém nevidim... ale bylo pěkný, jak se našponoval, když zaslechl první tóny hymny
|
sob 12. led 2013 19:39:01 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Jeremy, tebe ta volba prezidentů nějak vzala. Opět říkám, prezident nemá v podstatě žádnou pravomoc, kdyby do všeho Vencán nekafral a se vším nesouhlasil, tak si na nějakého prezidenta ani nevzpomeneš. Se podívej na Slovensko, tam mají mega pako a ovlivňuje to Slováky nějak? Ne. Až budou volby do parlamentu, tak se o to zajímej jako teď, tam to má teprve smysl. A k té hymně, já slova taky neznám. Co neslyším aspoň jednou za půl roku, to zapomínám, proto si nepamatuju narozeniny prakticky nikoho.
|
sob 12. led 2013 19:40:01 |
|
|
linda
Administrátor
|
Max: tak ten člověk nás reprezentuje a pět let o něm budeš slýchat...
No ale pro mě je smutný spíš to, že lidi vyslovili jasný "ne" nějaký změně, vždyť postoupil člen vlády a někdo, kdo už měl bejt dávno v (politickym) důchodu. Nebo ne zrovna změně, ale dali najevo, že rádi rychle zapomenou (Zemanovi ty roky jeho vlády, knížeti všechny ty škrty a podobně). To už i ten Fischer by byl lepší, Dienstbier by byl určitě lepší... Zdá se mi, že se lidi nechaj hodně snadno zmasírovat tim, co slyšej v médiích (dokonce ještě snáz, než jsem si myslela).
Jinak teda překvapilo mě, že Sobotka skončil až tak špatně...
|
sob 12. led 2013 19:59:24 |
|
|
Johnny
Shimmy
Registrován: úte 29. črc 2008 8:28:07 Příspěvky: 3448 Bydliště: Dolní Suchá (Havířov), Olomouc
|
Linda: Změna? Nějak mi připadá, že jsi pojala osobní nevraživost k TOPce, copak to? Jako Fischer by asi šel, ale Kárl je pro mě celkem dobře volitelný taky. Zemanovi přeji klidný důchod, hlavně někde daleko od televizních kamer, k prospěchu všech. Mě by působilo strašlivé utrpení, vidět ho zase nějak často mluvit v televizi
|
sob 12. led 2013 20:05:24 |
|
|
linda
Administrátor
|
No mně vadí spíš to, že tolik lidí nadává na vládu, a pak ti samí jdou volit knížete. Tak chtěj změnu, nebo ne? Jako vyjádřit podporu kandidátovi strany, jejíž působení ve vládě se mi nelíbí, mi přijde hodně podivný, a tak si prostě myslim, že lidi rádi na všechno rychle zapomenou, stačí pár líbivejch slov a hezká kampaň...
Jsem si vědoma toho, že prezident neni zrovna důležitej, jeho pravomoce jsou nic moc...
|
sob 12. led 2013 20:10:14 |
|
|
linda
Administrátor
|
Jako takhle: osobně by mi Karel nevadil, ale opravdu se mi nelíbí, co vláda dělá (od uplácení poslanců, utrácení za kraviny typu Skarta, až po zvyšování DPH) a mám nemalej problém to překonat a dát mu v druhym kole svůj hlas... protože Zeman je fakt o dost horší volba, taky by mi působilo utrpení poslouchat ty jeho kecy
|
sob 12. led 2013 20:12:46 |
|
|
Johnny
Shimmy
Registrován: úte 29. črc 2008 8:28:07 Příspěvky: 3448 Bydliště: Dolní Suchá (Havířov), Olomouc
|
Z mého okolí nadává na vládu málokdo. Většina z lidí, které znám a volila už v prvním kole Kárla jsou lidé, kteří se k politice obecně moc nevyjadřují. A pak KS nerovná se vláda. Mě připadá, že spíš než všehoschopný je to nepříliš schopný místopředseda, což ale taky není moc dobrá vizitka pro budoucího prezidenta a důvod, proč jsem se v 1. kole nestal pragmatikem linda píše: stačí pár líbivejch slov a hezká kampaň... to je ono
|
sob 12. led 2013 20:29:21 |
|
|